Ce recomand pentru 2011 !?


 Multi baieti sunt in panica de idei cand vine vorba de tunsori asa ca am sa recomand un stil care deja a aparut si in Romania,a fost lansat de academia Vidal Sassoon in iarna anului trecut.

 Noul trend nu este foarte complicat si nu foarte greu de aranjat pentru cei ce au parul drept,pentru cei ce au parul ondulat sau cret le recomand sa foloseasca o placa de par care are preturi si de la 30 de ron am vazut la oferta.

 Vorbesc despre parul foarte scurt in parti si la spate,iar sus mare, ca in poza urmatoare:

Descriere tunsoare:la spate parul nu trebuie sa fie peste tot scurt,trebuie sa porneasca scurt de la ceafa iar unde am  desenat dunga rosie trebuie sa fie lung pentru a-l ridica in tepi!
  Parul de sus il puteti indrepta cu placa,mie unul imi place sa fie drept,nu ondulat ca in poza exemplu.
  Pentru o astfel de tunsoare aveti nevoie de:ceara de par,fixativ puternic si dupa caz placa de intins parul.

  •  Pentru cei ce nu au o fizionomie care sa le permita tunsoarea de mai sus Vidal Sassoon a stilizat putin vechiul stil din curentul "emo".Noul stil este mai masculin prin scurtarea partilor laterale,adica perciunii si chica sunt foarte scurte,doar parul de sus este mare.

 Placa de intins este necesara si in acest caz pentru cei cu parul cret sau cu parul ondulat.
 Pentru stilizare se foloseste ceara,pentru a obtine acei tepisori micuti pe care ii vedeti in poza de mai jos trebuie sa luati cateva suvite si sa le trageti pe fiecare in parte,dupa finisat cu un fixativ puternic.
Pozele din postare sunt doar ca idee,nu trebuiesc copiate mot-à-mot.Pentru mai multe sfaturi intrati la sectiunea CONSULTATII GRATUITE.
  • Pentru cei care totusi nu adopa unul din aceste stiluri,va recomand sa nu mai folositi gelul de par pentru ca aspectul umed nu se mai poarta de foarte multa vreme,cumparati o ceara de par,o sa fiti foarte multumiti de aspectul parului.Ca sfat,inainte sa cumparati ceara,desfaceti capacul si dati cu degetul,daca este tare este foarte buna,daca este moale nu este buna.

                                                      MISHA HAIRSTYLIST