Sfaturi pentru un par cat mai sanatos!

  Am participat zilele trecute la un seminar despre importanta parului sanatos si cat de mult conteaza aspectul.Parul spune multe despre tine,ca de exemplu daca esti echilibrata,daca ai un corp sanatos,daca ai o nutritie potrivita etc.Multe dintre voi nu dati importanta acestui aspect si cele care o fac nu procedeaza corect in totalitate.


  Probabil ca si tu ca multe altele folosesti 1000 de sampoane si balsamuri,dar trebuie sa sti ca acestea ingrijesc firul de par doar la exterior dar nu si in interior.

  Mai jos vei gasi o lista cu vitaminele necesare pe care trebuie sa le ai in corp atat pentru un par sanatos cat si pentru a-i stimula cresterea si a-i impiedica caderea!


  •   Vitamina B complex - o tableta dupa oricare dintre mese. Vitaminele B sunt esentiale pentru cresterea parului si ajuta la restabilirea culorii naturale a parului incaruntit.
  •    Beta-caroten - conlucreaza cu vitamina B pentru a reda stralucire parului. .
  •    Multiminerale chelatizate - o tableta zilnic la micul dejun. Minerale ca siliciul, sulful, iodul, fierul previn caderera parului.

   *In farmacii gasiti tablete cu vitamine si minerale,luati o cutie de vitamine care le contine pe toate de la A la Z.

IMPORTANT:Nu uitati ca pentru a pastra vitamina A in organism si o eficienta utilizare a ei, aveti nevoie de cativa acizi grasi, vitamina B si colina.

*Ca si alimente pestele este foarte bun pentru a da stralucire parului.

Daca aveti alte intrebari le puteti lasa jos sub postare sau ma puteti contacta la sectiunea consultatii gratuite.

                                                      MISHA HAIRSTYLIST

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu