Cum sa-ti alegi culoarea care ti se potriveste?!


    Multe fete ma intreaba "Cum pot alege o culoare care sa ma scoata in evidenta?" si le raspund foarte simplu,potriveste culoarea parului cu tenul tau.
*apelati la o coafeza sau un stylist,nu va stricati singure  parul  pentru a economisi 20 de lei.
    Am sa incerc sa fiu cat mai scurt pentru a nu te plictisi,daca mai ai intrebari le poti adresa in sectiunea comentarii de sub postare.

   Sunt multe si variate categorii ale culorii pielii dar le voi imparti in doua tonuri diferite:calde si reci.

   Daca tenul tau este alb adica are un ton rece atunci va recomand roscat(cel mai frumos roscat este 7/34,cand mergi in salon cere sa ti se arate in catalog aceasta nuanta) sau blond cu nuante naturale(blond natural) care sa nu fie foarte inchis.Daca impreuna cu aceste nuante mai ai si ochii deschisi la culoare te poti numi bomba sexy!

   Pentru tenurile calde exista o gama mai variata ,orice blond care are ca nuanta ciocolatiu si anume blondul ciocolatiu care exista pe diferite tonuri de intensitate,brunetul este iar o culoare foarte potrivita,iti recomand sa nu exagerezi cu blondurile foarte deschise,nu este un avantaj daca ai pielea foarte inchisa la culoare.
Daca ai culoare pielii aramie,poti incerca un blond cu nuante aramii.

  Sper ca ti-am oferit cateva idei,cel mai bine atunci cand te hotarasti sa schimbi culoarea parului este mai bine sa intrebi pe cineva de specialitate,care poate decide cu exactitate ce tip de ten ai si ce culoare ti se potriveste.






                                                   MISHA HAIRSTYLIST

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu